Pro-Ject Audio Systems

Highend Music is de officiele distributeur voor Pro-Ject Audio Systems in Nederland. Pro-Ject Audio Systems is opgericht in 1991 en is sindsdien gevestigd in het Oostenrijkse Wenen. Oprichter Heinz Lichtenegger stelt zich tijdens de opkomst van digital audio ten doel om betaalbare highend draaitafels te ontwikkelen in een tijdperk dat het merendeel van de Hi-Fi merken juist afscheid neemt van dit concept. Dit blijkt al snel een schot in de roos.

Pro-Ject Platenspelers

In de laatste drie decennia heeft Pro-Ject de platenspeler met behulp van moderne materialen en nieuwe technieken nog verder weten te verbeteren. Het resultaat is een uiterst verfijnde, met een audiofiele gedacht ontwikkelde lijn van platenspelers met een ongeëvenaarde verhouding tussen prijs en prestaties.

Pro-Ject Box Design

Behalve haar award-winning platenspelers levert Pro-Ject een breed en diep aanbod met kwalitatief goede Hi-Fi componenten voor elk beschikbaar budget. Het leveringsprogramma omvat behalve de zeer populaire Box-Design phono voorversterkers ook stereo versterkers, DAC’s, ADC’s, digitale muziekbronnen. Bovendien produceert Pro-Ject Hi-Fi luidsprekers, Hi-Fi bekabeling en Hi-Fi accessoires.

De ontwikkeling en productie van Pro-Ject Hi-Fi producten vindt sinds de oprichting volledig plaats in de EU om zowel het kwaliteitsniveau, de arbeidsomstandigheden en het effect op milieu en leefomgeving maximaal te waarborgen.

PRO-JECT AUDIO is sustainable