T+A HiFi

T+A is een fabrikant van highend Hi-Fi componenten en is gevestigd in Herford, Duitsland. Sinds de oprichting in 1978 richt T+A zich op de veeleisende muziekliefhebber en neemt op het gebied van bouw en geluidskwaliteit geen genoegen met een compromis. Niet voor niets worden vintage T+A producten uit de jaren ’80 nog steeds door de eerste gebruikers gekoesterd en verleent de fabrikant er na vele decennia nog steeds service op.

Vandaag de dag levert T+A een breed en diep aanbod met Hi-Fi oplossingen en richt zich op muziekliefhebbers wereldwijd. Het actuele leveringsprogramma omvat luidsprekers, versterkers, DAC’s en geluidsbronnen die allen met een audiofiele gedachte zijn ontwikkeld. T+A noemt dit heel treffend Engineering Emotion.

Of de keuze nu valt op een functionele Caruso, Caruso R of Cala muzieksysteem, de highend E en R-Serie, of aan de top de exclusieve HV Series (High Voltage) of de nieuwste aanwinst de highend head-fi oplossingen. De filosofie, de baanbrekende T+A technologie en de hoge kwaliteitscontrole zijn onverminderd van toepassing op elk T+A component dat de Duitse fabriek verlaat.

Laatste nieuws van T+A