Boaacoustic

Boaacoustic is een relatief jong Duits kabelmerk en is opgericht in 2010. De fabrikant levert een breed en diep audio kabelaanbod met stroomkabels, analoge en digitale interlinks, luidsprekerbekabeling en kwalitatief hoogwaardige projectbekabeling. Het merk is opgericht door muziekliefhebbers uit onvrede over het prijs/prestatieniveau van gevestigde kabelmerken. Boaacoustic levert bekabeling met een bouwkwaliteit en prestatieniveau waarmee ze de competitie in ruime mate overstijgt.

Hi-Fi bekabeling van Boaacoustic wordt gefabriceerd volgens de modernste en meest precieze productiemethoden. Om de kwaliteit maximaal te waarborgen wordt alle bekabeling handmatig afgemonteerd met kwalitatief hoogwaardige connectors, zorgvuldig geïnspecteerd, verpakt en verzonden vanuit het hoofdkantoor in Berlijn. Voor elk budget is een Hi-Fi kabel leverbaar en hierbij hanteert Boaacoustic het goed, beter, best principe.

Premium bekabeling

Voor film- en muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een betere geluidskwaliteit, maar hier niet te veel aan willen uitgeven levert Boaacoustic haar Blackberry instapserie. Deze kabels zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig koper, hebben een premium afwerking en zijn deze gemaakt voor een lange levensduur. Voor diegenen die een extra stap in geluidskwaliteit willen maken heeft de fabrikant de Blueberry Serie ontwikkeld. Deze levert op alle vlakken een substantiële hoorbare verbetering in geluidskwaliteit.

Highend bekabeling

Voor Hi-Fi puristen heeft Boaacoustic haar nieuwe Evolution serie ontwikkeld. Deze hoogwaardige bekabeling levert ten opzichte van haar premium Black- en Blueberry series een geluidskwaliteit met nog meer verfijning. De Copper Serie is wederom een stap hoger gepositioneerd en tilt de gehele muziekbeleving naar een nog hoger niveau. Bekabeling in de Silver Series behoren tot de topmodellen van Boaacoustic en laat audiofiele muziekliefhebbers zelfs de microdetails en meest subtiele nuances in de muziek ontdekken.