EISA Award voor Solitaire P-SE

image_film_solitaire_p_se_final_moment_eisa-1440x810

De T+A Solitaire P-SE Planar Magnetic over-ear open-back hoofdtelefoon is voorzien van de revolutionaire, door T+A ontwikkelde Planar Magnetic drivers. De Solitaire P-SE is direct afgeleid van het Solitaire P topmodel en levert dankzij de vele technologische overeenkomsten een in deze prijsklasse ongeëvenaarde geluidsweergave.

We zijn er dan ook erg trots op dat deze Solitaire P-SE een prestigieuze EISA Award heeft gewonnen in de categorie high-end hoofdtelefoons en is onderscheiden door 21 audio vakbladen in Europa, de VS, Canada, Australië, Japan en Hong Kong. Het team en alle internationale distributeurs zijn zeer dankbaar voor deze prestigieuze onderscheiding.

De EISA zegt hier het volgende over

“T+A heeft een ambitieuze sprong gewaagd in de veel bevochten hoofdtelefoonarena en streeft met haar Solitaire P en bijpassende HA200 hoofdtelefoonversterker naar de absolute top. De P-SE is dankzij de vereenvoudiging van haar oorspronkelijke planar-magnetische drivers en motorsysteem is de hoofdtelefoon voor een bredere publiek bereikbaar. Desondanks is dit is nog steeds een onvervalst highend ontwerp (…). Bovenal maakt de fabrikant indruk met de uitgewogen delicate klankbalans (…) wat zorgt voor een ultieme luisterervaring.”