De nieuwe T+A Caruso R

beeldi1

Met trots kondigt T+A haar Caruso R muziekspeler met ingebouwde stereoversterker aan. Hiermee biedt deze Caruso R het gemak van het Caruso All-in-One concept waarbij moderne multiroom streamingdiensten en smarthome integratie worden gecombineerd met een compromisloze highend muziekweergave.

De Caruso R is voorzien van een krachtige stereo versterker, cd-speler en moderne streaming functionaliteit met Tidal, Deezer, Qobuz, Spotify Connect, Apple Airplay2 en Gracenote Music ID Services. Naast streamingdiensten ontvangt de Caruso R FM. DAB+ en Internetradio. Bovendien is het systeem voorzien van analoge en digitale ingangen zodat er externe geluidsbronnen kunnen worden toegevoegd. Dit alles is overzichtelijk te bedienen met een ruim en overzichtelijk touchscreen.

Dit modern vormgegeven muzieksysteem heeft enkel nog een set kwalitatief goede luidsprekers nodig. Combineer deze met de speciaal voor deze Caruso R ontwikkelde Caruso R10 monitorluidspreker of met een Caruso S 10 vloerstaande luidspreker. Hoe groot de leefomgeving ook is, voor elke situatie levert de T+A Caruso serie een prachtig ontworpen geluidsysteem met een compromisloos goede muziekweergave.