Canton

Het Duitse luidsprekermerk Canton is opgericht in 1972 is de grootste luidsprekerfabrikant in Duitsland en geniet al sinds haar oprichting van een grote populariteit in haar thuisland en ver daarbuiten. Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Canton nog steeds luidsprekersystemen voor diverse toepassingsgebieden. Van traditionele Hi-Fi toepassing, home cinema, multiroom, portable Bluetooth, draadloos, actief en custom install; Canton levert voor elk doel een goed klinkende oplossing.

Voor elk budget

Canton staat vooral bekend om haar kwalitatief goede Hi-Fi luidsprekers. De fabrikant levert diverse traditionele en actief uitgevoerde luidsprekersystemen in verschillende prijsklassen waaronder de hoogwaardige Vento Serie, de moderne Chrono/SL series en de zeer betaalbare en meer traditioneel gestileerde Ergo Serie. Voor homecinema levert Canton haar passieve GLE series en uiteraard levert Canton voor elke serie een bijpassende subwoofer.

Modernste technologieën

Luidsprekers in de Smart Series zijn actief en voorzien van draadloze multiroom streaming technologie. In deze Smart Series levert Canton kwalitatief goede soundbars, portable speakers, vloerstaande en boekenplank luidsprekers. Deze luidsprekers zijn ideaal voor moderne huishoudens waarin kwalitatief goede muziekweergave in het hele huis gewenst is.

Speciale toepassing

Voor speciale projecten levert Canton mooi vormgegeven Atelier on-wall luidsprekers, Inceiling plafond inbouwluidsprekers en Inwall inbouwluidsprekers voor in de wand. Met deze speciale Hi-Fi luidsprekers voorzien je elke ruimte in de woning van kwalitatief goede stereo of surround geluidsweergave, zonder ontsierende Hi-Fi luidsprekers. Ideaal voor woningen met een moderne inrichting of woningen met een beperkt vloeroppervlak.

Downloads

Website fabrikant

Laatste nieuws van Canton

Contact

info@highendmusic.nl