Boaacoustic Evolution Series

Evolution-Banner_August20_1900x740px_Evolution_BLACK.serie_mitEVO

Evolutie… de verandering van eigenschappen van generatie op generatie… Dit is bij de ontwikkeling van de nieuwe Boaacoustic kabelfamilie Evolution Black Series het meest belangrijke uitgangspunt geweest.

Binnen de Evolution Black Series levert Boaacoustic een breed en diep kabelaanbod voor highend audio systemen en voor de absolute top in homecinema sets. Het programma omvat RCA en XLR interlinks, luidsprekerbekabeling met bi-wire en bi-amping modellen, een hoogwaardige stroomkabel, hoogwaardige USB-kabels, netwerkkabels en diverse optische, coaxiale en gebalanceerde digitale interlinks.

De Evolution Serie is gebaseerd op de populaire COPPER serie van Boaacoustic waarbij meerdere geleiders uit verzilverde koper (S-OCC/6N) en zuiver koper (OCC/6N) worden toegepast. Dankzij de toepassing van dit 99,9999% zuivere koper wordt muziek met de warmte en laagdrempeligheid van zuiver koper weergegeven, waarbij door de toevoeging van verzilverd koperen aders een ongekend hoge resolutie wordt verkregen. Het resultaat is een dynamische, snelle en nauwkeurige muziekweergave weergave waarbij het gehele geluidsspectrum optimaal in balans is.

De contactoppervlakken van de Evolution modellen zijn voorzien van een 24k gouden beschermlaag waarmee corrosievorming wordt voorkomen zodat er ook na een langere periode van gebruik een verliesvrije overdracht gegarandeerd is. Ter bescherming tegen omgevingsinvloeden worden de verbindingen tussen geleiders en connector gemaakt met behulp van het beproefde JIB-overmoulding-procedé. Hiermee krijgt de bekabeling ook een stabiele en duurzame trekontlasting.

De buitenmantel is gemaakt van een zwarte, geweven katoenen structuur met zilveren accenten. De oppervlakken van verchroomde metalen connectors met koolstofvezel inzetstukken voor een hoogwaardige uitstraling en een lange levensduur. De Evolution kabelmodellen zijn verkrijgbaar in standaardlengtes van 1m, 1,5m, 2m en 3m of 2m, 2,5m en 4m. Custom lengtes zijn op verzoek leverbaar.