Boaacoustic Blueberry Series

Boaacoustic_Blueberry_Banner_V3

De Berlijnse kabelfabrikant JIB-Duitsland introduceert haar nieuwe Boaacoustic Blueberry kabelfamilie. Deze Hi-FGi bekabeling is volledig in Duitsland ontwikkeld en voldoet aan de strengste normen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en geluidskwaliteit. Naast de bestaande “Copper” en “Silver” series is deze kabelserie gericht op de vraag naar hoogwaardige signaal-, luidspreker- en netkabels voor premium audiocomponenten.


Voor de fabrikage van deze Blueberry kabelserie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig OCC®(6N) en OFC(4N) koper. Ter bescherming tegen omgevingsinvloeden worden de verbindingen tussen geleiders en connector gemaakt met behulp van het beproefde JIB-overmoulding-procedé. Hiermee krijgt de bekabeling ook een stabiele en duurzame trekontlasting.

De contactoppervlakken van de Blueberry connectors zijn voorzien van een 24k gouden beschermlaag waarmee corrosievorming wordt voorkomen zodat er ook na een langere periode van gebruik een verliesvrije overdracht gegarandeerd is. Alle Blueberry-kabelmodellen zijn gemakkelijk herkenbaar aan de een blauwzwarte katoenen hoes met parelwitte connectors. Blueberry bekabeling wordt geleverd in diverse standaardlengtes, maar zijn ook in custom lengtes verkrijgbaar.