Boaacoustic Blackberry Series

Banner_Blackberry_neue Serie_1900x740px

Deze nieuwe Blackberry kabelfamilie van Boaacoustic is bijzonder interessant voor veeleisende film- en muziekliefhebbers die een optimale entertainment beleving willen ervaren, maar bij de investering in goede bekabeling geen fortuin wil uitgeven. Deze nieuwe Blackberry productfamilie biedt keuze uit betaalbare interlinks, stroomkabels en een kwalitatief goede luidsprekerkabel.

Het concept van deze Blackberry instapserie is gebaseerd op de premium Blueberry-serie. De geleiders zijn vervaardigd uit een hoogwaardig OFC-koper met een zuiverheid van 99,99%. De contactoppervlakken van de Blackberry connectors zijn, net als bij de Blueberry serie, voorzien van een 24k gouden beschermlaag waarmee corrosievorming wordt voorkomen zodat er ook na een langere periode van gebruik een verliesvrije overdracht gegarandeerd is.

De buitenmantel is gemaakt van een zwarte, geweven katoenen structuur en de oppervlakken van de vernikkelde messing connectors zijn afgewerkt met een hoogwaardige parelzilverlak waarmee deze bekabeling ook na langdurig gebruik de hoogwaardige uitstraling behouden. Blackberry bekabeling wordt geleverd in standaardlengtes van 1m, 1,5m, 2m en 3m en 2,5m.